6932244582 Βουτάκος Πάρου lukas.ioannou@gmail.com
 
     
  Marble Act
Σχεδιασμός – Υλοποίηση – Αποκατάσταση -
Συντήρηση Μαρμάρινων Αντικειμένων και Κατασκευών - Μικρογλυπτική

Βουτάκος ΠάρουΗ Marble Act αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών μας και έχουν εφαρμογή σε διαφόρους τομείς της μαρμαροτεχνίας και της μαρμαρογλυπτικής. Το μάρμαρο αποτελεί ένα κλασικό, διαχρονικό, ανθεκτικό υλικό το οποίο αφενός εγγυάται την αναλλοίωτη εικόνα του στο χρόνο και αφετέρου προσδίδει τα στοιχεία της μεγαλοπρέπειας και της πολυτέλειας σε οτιδήποτε το περιέχει. 
 
     
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
  Η Marble Act, με έδρα την Πάρο, αντλεί το μάρμαρο της κύρια από τη γειτονική Νάξο, μια περιοχή με μακρά ιστορία στην εξόρυξη και επεξεργασία του πολύτιμου αυτού υλικού. Ωστόσο, η εταιρεία δεν περιορίζεται αποκλειστικά στο ναξιώτικο μάρμαρο, αλλά επιλέγει τα καλύτερα υλικά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προσφέροντας έτσι μια ποικιλία επιλογών στους πελάτες της.  
     
  Τα έργα της Marble Act διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την αισθητική τους αξία. Από έργα τέχνης επί παραγγελία μέχρι διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, καθώς και εφαρμογές στον κατασκευαστικό τομέα, η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη, συνδυάζοντας λειτουργικότητα, αισθητική και αναλλοίωτη εικόνα στο χρόνο.  
     
 
 
 
 
     
  Κατασκευή Έργων Τέχνης

 

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε επί παραγγελία μοναδικά έργα τέχνης, ώστε να ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες και ιδιαίτερες προτιμήσεις των πελατών μας.

Μέρος των δημιουργικών δράσεων της Marble Act αποτελούν και έργα μικρογλυπτικής -κοσμήματα- φτιαγμένα από μάρμαρο και μέταλλα όπως ασήμι, ορείχαλκο και χαλκό.

 
     
 
     
  Διακοσμητικά Έργα


Παρέχουμε μια ποικιλία διακοσμητικών αντικειμένων όπως γλυπτά και αγάλματα, καθώς και ποικίλα διακοσμητικά στοιχεία τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.


 
 
     
 
     
  Χρηστικά Αντικείμενα


Φιλοτεχνούμε μαρμάρινα αντικείμενα που εξυπηρετούν πρακτικούς σκοπούς όπως τραπέζια, τζάκια, νιπτήρες, νεροχύτες, πάγκοι κουζίνας, κρήνες και άλλα, συνδυάζοντας λειτουργικότητα, άρτια αισθητική και διαχρονικότητα.

 
 
     
 
     
  Αναστηλώσεις και Ανακαίνιση Αρχαιολογικών Χώρων


Συμμετέχουμε σε αναστηλωτικά έργα αποκατάστασης αρχαιολογικών χώρων προσφέροντας την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας με σεβασμό προς τα πολιτιστικά κληρονομήματα και με στόχο την διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
 
     
 
     
  Κατασκευαστικές Εφαρμογές


Παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής μαρμάρινων δομικών στοιχείων και επενδύσεων σε οικοδομικές και άλλες κατασκευές.

 
 
     
 
 
 
 
 
 

Εξαιρετικής
Ποιότητας Προϊόντα
 

Εξατομικευμένη
Εξυπηρέτηση
 

Ποικιλία
Προϊόντων
 

Καινοτομία και
Δημιουργικότητα
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
       KIN: 6932244582