6932244582 Βουτάκος Πάρου lukas.ioannou@gmail.com
hero image
 
 
 
     
  Marble Act
Σχεδιασμός – Υλοποίηση – Αποκατάσταση –
Συντήρηση Μαρμάρινων Αντικειμένων και Κατασκευών - Μικρογλυπτική

Βουτάκος ΠάρουΟ Ιωάννου Λουκάς γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε μαρμαρογλυπτική στη Σχολή Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου, τη μοναδική σχολή μαρμαροτεχνίας στην Ελλάδα η οποία λειτουργεί από το 1955. Μετά το πέρας των σπουδών του εργάστηκε σε εργαστήρια γλυπτικής στη Νάξο και στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, εργάστηκε ως μαρμαροτεχνίτης στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών, στις αναστηλωτικές εργασίες του ανακτόρου του Φιλίππου Β΄ και στην ανάταξη του β΄ ορόφου του ανακτόρου στο Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών, στην Κεντρική Μακεδονία. 

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως μαρμαρογλύπτης στην Πάρο και παράλληλα ως μαρμαροτεχνίτης στις αναστηλωτικές εργασίες του αρχαιολογικού χώρου στο Δεσποτικό της Αντιπάρου. Έχει παρουσιάσει έργα του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Εμπειρία & Καλλιτεχνική Αρτιότητα
 
     
 
Η επιχείρηση Marble Act εδρεύει στην Πάρο και δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το μάρμαρο, το οποίο χρησιμοποιείται στα έργα μας, προέρχεται κυρίως από την περιοχή της Νάξου. Ωστόσο, χρησιμοποιούμε υλικό και από άλλα μέρη της Ελλάδας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.
 
Εξαιτίας του γεγονότος ότι το μάρμαρο ως υλικό έχει πολλές εφαρμογές, τα έργα μας ποικίλουν. Έργα τέχνης επί παραγγελία, διακοσμητικά, χρηστικά αντικείμενα και άλλες εφαρμογές στον κατασκευαστικό τομέα αποτελούν κάποια από τα πεδία δραστηριοποίησης της Marble Act.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Εμπιστευόμαστε την επιχείρησή μας για την τεχνογνωσία, την αρτιότητα και την αισθητική ακρίβεια της γλυπτικής του μαρμάρου στα έργα μας, προσφέροντας έτσι μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στους πελάτες μας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6932244582
 
     
 
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Η Marble Act αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας και καλύπτουν διάφορους τομείς της μαρμαροτεχνίας και της μαρμαρογλυπτικής. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
     
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Στοχεύουμε στην παροχή αναλλοίωτης ποιότητας και επαγγελματικής εξυπηρέτησης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε πρωτοποριακές καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου αγοραστή.
 
     
 

Επιλέγοντας τη Marble Act οι πελάτες αποκτούν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών γλυπτικής μαρμάρου και μαρμαροτεχνίας, από εξαιρετικές δημιουργίες έργων τέχνης έως χρηστικά και διακοσμητικά στοιχεία που αναβαθμίζουν τον χώρο και την αισθητική του.